ONELIFEEVENTS | Pensiunea Craița-Argeș
Pensiune aflata la câteva sute de metri de mers pe jos de Cetatea Poienari, ctitorita de Vlad Ţepeş, la poalele Fagarasilor.
pensiune, cetatea Poienari, Vlad Tepes, sat Cartisoara
678
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Salon

DETALIUL FACE DIFERENȚA

Decorul luxos și atent ales conține mese rotunde masive din lemn și o atmosferă caleidoscopică realizată cu ajutorul efectelor de lumină ambientală în nuanțe care pot fi personalizate în funcție de preferințele tale!

Salonul dispune de o suprafață totală de 462 de mp și o capacitate de 172 de locuri la mese sau 300 de persoane pentru cocktail.

GUST, PETRECERE ȘI CAPRICII

Salonul este dotat cu o bucătărie proprie care oferă preparate savuroase și meniuri adaptate și personalizate gustului și dorinței tale. Sala de evenimente poate fi configurată conform inspirației tale, incluzând facilități precum un sistem de lumini dinamic și un bar încăpător, ring de dans și scenă pentru muzică.

PACHETELE DE NUNTĂ INCLUD:

O varietate de meniuri speciale și selecții de băuturi, testarea meniului înainte de eveniment, tortul miresei personalizat, aranjamente florale și setări ale meselor flexibile, recomandări pentru servicii conexe necesare evenimentului, spațiu de parcare generos.